Tilføj og rediger poster

Udvid alle | Skjul alle

Føj poster fra programmets hovedvindue

Rediger poster fra programmets hovedvindue

Du kan også tilføje websteder, adresser og bankkort fra din browser. Hvis du udfylder en onlineformular, vil Kaspersky Password Manager foreslå, at du gemmer formularoplysningerne.

Kaspersky Password Manager beder dig også om at opdatere en post, hvis du:

Kaspersky Password Manager registrerer automatisk webstedets domæneniveau og beder dig om at angive godkendelsesomfanget. Du kan gemme en konto for et websted og bruge det til at logge ind på underdomæner på webstedet. Hvis du bruger forskellige konti til et niveau 2-domæne og underdomæner, kan du gemme dem som separate poster.

Tilføj poster fra et browservindue